Donaudeltat

Donaudeltat

Om bloggen

Här kan du läsa lite om vad som händer nere i Donaudeltat tack vare Östhjälpen och ett antal mycket engagerade personer. Om du tycker att vårt arbete i Donaudeltat är behjärtansvärt är du välkommen att stödja det med ett stort eller litet bidrag via Östhjälpens bankgiro 5764-1045. Märk talongen med Donaudeltat.

En hälsning från Liseberg

DonaudeltatPosted by Ingmar 12 Nov, 2016 20:20

Vi har vid ett flertal tillfällen haft förmånen att ta hand om kläder som Liseberg inte behöver längre. I år har de bytt ut alla personalkläder och vi har fått förtroendet att ta hand om allt och transportera det till Rumänien för utdelning till fattiga människor. Det mesta har redan gått ner med olika transporter. Vad som återstår att transportera till Rumänien är kläder som passar bäst på sommaren. De kommer att transporteras ner och delas ut till våren.

I samband med en av transporterna har Liseberg gjort en liten film som beskriver vad som hänt. Du finner filmen om du klickar på nedanstående länk.

https://player.vimeo.com/video/189151697

Titta och gläds åt att vi har fått möjlighet att hjälpa människor att inte frysa nu när det blir vinter även i Donaudeltat.

smileysmileysmiley